Dencon Calma Storage

Calma Storage is een modulair opbergsysteem, waarbij u een hoge gebruiksgemak ervaart. Binnen dit systeem heeft u een brede keuze uit standaard kleuren. Door de uitgebreide lijnen en het eenvoudige ontwerp krijgt Calma zijn individualiteit. Door de elegante aluminiumprofielen worden de elementen verbeterd en beschermt. De lades en deuren van dit systeem sluiten door middel van een soft close mechanisme, hierdoor verbeterd de gebruikservaring. Ook zorgt dit mechanisme ervoor dat de kastjes niet zomaar dicht vallen.

Een modulair systeem

Met Calma Storage kunt u onder andere een directieomgeving creëren, maar u kunt bijvoorbeeld ook een enkele ladeblok voor uw bureau ontwikkelen. U kunt zowel opo kantoor als thuis kasten van Calma plaatsen. Door dit modulaire systeem ontwerpt u gemakkelijk een kledingkast, tv kast of dressoir.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

dencon calma storage
dencon calma storage
dencon_calma_storage_nordic_office_furniture
dencon calma storage
dencon calma storage

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Een van de merken die Project meubilair verkoopt is Dencon, dit is een  Deens merk. Sinds 1964 heeft dit merk bedrijven in heel Europa, waarbij de specialiteit ligt op het inrichten van kantoren, kantines en ontvangstruimtes.  Dencon legt  de nadruk op details, maar ook op kwaliteit en functionaliteit. Dencon heeft de traditie van het creëren van democratische werkomgevingen. Hierbij gaat het om communicatie, openheid en toewijding. Dit merk is dus perfect voor bijvoorbeeld het inrichten van een open kantoorruimte.  De meeste meubels worden in de fabrieken in Denemarken geproduceerd door ambachtslieden. Die ambachtslieden hebben in alle opzichten de kwaliteit hoog in het vaandel.  De dagelijkse taak van Dencon is het helpen van Europese bedrijven van elke omvang om hun kantoren in te richten en daarmee een positief effect op hun werkdagen te hebben. Dencon is hier enorm trots op.