Dencon Calma zit-sta bureau

De Dencon Calma zit-sta bureau is net als de rest van haar serie werktafels, tijdloos in design, elegant en ook zeer functioneel. Door het samenspel van aluminium en houtmaterialen, de combinatie met unieke details zorgt er niet alleen voor dat Dencon Calma naar een hoger niveau wordt getild, maar voorziet het assortiment ook van een internationaal tintje. De bureaus van Dencon zijn getest voor professioneel gebruik en voldoen aan alle Scandinavische en Europese richtlijnen.

In combinatie met de Calma storage producten kunt u binnen een handomdraai een directieset creëren. Om de set compleet te maken is een bureaustoel en vergader- bezoekersstoel beschikbaar.

 

Calma kantine en vergadertafels

Naast de opbergsystemen en werkplekken, heeft Calma ook een serie kantine- en vergadertafels in haar collectie. Voor de kantine tafel zijn er diverse tafelbladen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan ronde of vierkante tafelbladen. Ook zijn er diverse hoogtes mogelijk.

Net als de kantinetafel zijn er diverse mogelijkheden voor de vergadertafel. Voor de vergadertafel kunt u uit diverse tafelbladen, kleuren, afmetingen en onderstellen kiezen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

dencon calma zit-sta bureau
dencon calma zit-sta bureau
dencon calma zit-sta bureau
dencon calma zit-sta bureau

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Een van de merken die Project meubilair verkoopt is Dencon. Dencon is een  Deens merk. Sinds 1964 heeft dit merk bedrijven in heel Europa, met een specialiteit op het inrichten van kantoren, kantines en ontvangstruimtes.  Dencon legt  de nadruk op details, maar ook op kwaliteit en functionaliteit. Dencon heeft de traditie van het creëren van democratische werkomgevingen. Het gaat om communicatie, openheid en toewijding. Dit merk is dus perfect voor het inrichten van een open kantoorruimte.  De meeste meubels worden in de fabrieken in Denemarken geproduceerd door ambachtslieden. Die ambachtslieden hebben in alle opzichten de kwaliteit hoog in het vaandel.  De dagelijkse taak van Dencon is het helpen van Europese bedrijven van elke omvang om hun kantoren in te richten en daarmee een positief effect op hun werkdagen te hebben. Dencon is hier enorm trots op.