Dencon Delta Collectie

Een Dencon Delta bureau is een door en door massief Deens design. Dit maakt de Dencon bureaus een verstandige en ergonomische keuze voor de professionele en veeleisende gebruiker. Het brede assortiment is elegant en heeft een robuust ontwerp dat helpt bij het verbeteren van de werkomgeving voor elke werknemer en leidt tot meer werktevredenheid en efficiëntie van dag tot dag.

Een Dencon Delta zit-sta bureau is functioneel en stijlvol. Met flexibiliteit als hoofddoel dat is opgebouwd uit meerdere combinatiemogelijkheden. De bureaus zijn getest voor professioneel gebruik en voldoen aan alle Deense en Europese normen.

Dencon Delta Call

Binnen de Delta serie heeft Dencon de Call ontworpen. De Call is een bureau dat perfect past in omgevingen zoals een callcenter. Het bureau is minder groot en heeft scherpe vormen. De Call kan gemakkelijk in een cluster worden geplaatst.

Dencon Delta Duo

De Delta Duo werkplekken zijn een aanwinst op het gebied van zit-sta werkplekken. Delta duo maakt gebruik van een 4-poots H frame wat optimale bewegingsvrijheid voor de gebruiker inhoudt.

Dencon Delta Wall

De Delta Wall is een bureau wat u gemakkelijk op sta hoogte aan de muur kunt bevestigen. De Wall is een oplossing wat veel wordt gebruikt in galerijen of winkels.

Dencon Delta Vergader- en kantinetafels

De kantine tafels van Dencon Delta hebben een licht en stijlvol design. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en schoon. De tafels zijn opvouwbaar en hebben wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De Frigg stoelen van Dencon zijn speciaal voor de kantinetafels ontworpen. Deze stoelen hebben een hoge mate van zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Binnen Delta zit ook een goed doordacht meubelprogramma voor vergadertafels. De tafels hebben een minimalistisch uiterlijk en design. Het meubilair past perfect in zowel kleine als grote vergaderzalen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

dencon_delta_collectie_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture
dencon delta collectie
dencon delta collectie
dencon delta collectie

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Een van de merken die Project meubilair verkoopt is Dencon, dit is een  Deens merk. Sinds 1964 heeft dit merk bedrijven in heel Europa, waarbij de specialiteit ligt op het inrichten van kantoren, kantines en ontvangstruimtes.  Dencon legt  de nadruk op details, maar ook op kwaliteit en functionaliteit. Dencon heeft de traditie van het creëren van democratische werkomgevingen. Hierbij gaat het om communicatie, openheid en toewijding. Dit merk is dus perfect voor bijvoorbeeld het inrichten van een open kantoorruimte.  De meeste meubels worden in de fabrieken in Denemarken geproduceerd door ambachtslieden. Die ambachtslieden hebben in alle opzichten de kwaliteit hoog in het vaandel.  De dagelijkse taak van Dencon is het helpen van Europese bedrijven van elke omvang om hun kantoren in te richten en daarmee een positief effect op hun werkdagen te hebben. Dencon is hier enorm trots op.