Dencon Delta Storage

De opbergmeubelen van Dencon Delta Storage geven u de hoogste vorm van flexibiliteit en functionaliteit. Door de modulaire opbouw van dit uitgebreide assortiment, staat deze garant voor een bijna eindeloze reeks van combinatiemogelijkheden. Hiermee creëert u een volledig aangepaste werkplek.

Doordat er een brede selectie van standaard kleuren en oppervlakken mogelijk is, is dit opbergmeubel meer dan alleen functioneel. Deze grote veelzijdigheid helpt u bij het creëren van een dynamische en levendige werkplek. Hierdoor heeft u meer comfort en motivatie in het dagelijkse leven.

Doordat de focus ligt op solide kwaliteit en het minimalistische design, is de Dencon Delta storage een verstandige keuze voor de veeleisende gebruiker. Door middel van dit systeem vult u uw werkplek in naar uw wensen. Ook ideaal voor op kantoor waar u in meerdere ruimtes een andere behoefte heeft.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

dencon delta storage
dencon delta storage
dencon delta storage
dencon delta storage
dencon delta storage
dencon delta storage
dencon delta storage

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Een van de merken die Project meubilair verkoopt is Dencon, dit is een  Deens merk. Sinds 1964 heeft dit merk bedrijven in heel Europa, waarbij de specialiteit ligt op het inrichten van kantoren, kantines en ontvangstruimtes.  Dencon legt  de nadruk op details, maar ook op kwaliteit en functionaliteit. Dencon heeft de traditie van het creëren van democratische werkomgevingen. Hierbij gaat het om communicatie, openheid en toewijding. Dit merk is dus perfect voor bijvoorbeeld het inrichten van een open kantoorruimte.  De meeste meubels worden in de fabrieken in Denemarken geproduceerd door ambachtslieden. Die ambachtslieden hebben in alle opzichten de kwaliteit hoog in het vaandel.  De dagelijkse taak van Dencon is het helpen van Europese bedrijven van elke omvang om hun kantoren in te richten en daarmee een positief effect op hun werkdagen te hebben. Dencon is hier enorm trots op.