Mitab Alonso vergaderstoel

De Mitab Alonso is een betrouwbare en eenvoudige vergaderstoel voor zowel grote als kleinere ruimtes. De stoel is gemakkelijk stapelbaar en erg licht in gewicht. Tevens is de stoel gemakkelijk op te bergen. De armleuningen die optioneel aan de stoel kunnen worden toegevoegd, zijn ook geschikt om de stoel mee aan de tafel op de hangen. Op deze manier kunt u de vloer gemakkelijk reinigen.

De zitting en rugleuning van de Alonso  beschikken over drie standaard configuraties, namelijk volledig gestoffeerd, de rug gestoffeerd of de zitting gestoffeerd. De keuze uit diverse stoffen is erg ruim. Ook is het mogelijk uw eigen stoffering in te brengen. De houten details kunnen worden geleverd in berken, eiken of beits. Optioneel met trolley en stoelverbinding leverbaar.

Afmeting

Hoogte: 82 cm

Breedte: 51 cm

Diepte: 49 cm

Zithoogte: 44 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Alonso
Mitab Alonso
Mitab Alonso
Mitab Alonso
Mitab Alonso

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.