Mitab Amanda Beam wachtruimte systeem

Amanda Beam is een flexibel wachtruimte systeem. Dit systeem is gebaseerd zodat u zoveel mogelijk tafels en stoelen kunt combineren, waarbij u zelf de volgorde kunt bepalen. Doordat de Amanda een breed scala aan configuraties heeft kunt u deze in de meeste situaties inzetten.

Uitvoering

U heeft de keuze uit drie varianten, namelijk een 2-zitter, een 3-zitter en een 4-zitter. Deze zitelementen kunnen op elke plaats in tabellen worden geschakeld. Het frame is beschikbaar in standaard RAL, chroom, trend RAL of anycolour RAL. Voor de zitplaatsen heeft u keuze uit 3 verschillende configuraties, namelijk volledig gestoffeerd, gestoffeerde zitting, gewoon hout/laminaat. De opvulling is koud schuim en de bekleding is standaard stoffering. U heeft ook de optie voor armleuningen.

Afmeting

Hoogte 85cm
Diepte 54cm
Breedte 106cm/160cm/212cm
Zithoogte 45cm
Tafelblad 40cm x 45cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Amanda Beam Nordic Office Furniture
Mitab Amanda Beam Nordic Office Furniture
Mitab Amanda Beam Nordic Office Furniture
Mitab Amanda Beam Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.