Mitab Amanda kantinestoel

De Amanda kantinestoel van Mitab is een stoel die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Door de verschillende mogelijkheden is de stoel geschikt voor diverse projecten en ruimtes. Het ontwerp is gemaakt om steun en comfort te creëren voor de gebruiker. De eenvoud is wat Amanda elegant en uniek maakt. Tevens is de Amanda stapelbaar. De stoel is verkrijgbaar als stoel of als fauteuil. Optioneel kan de stoel worden geleverd met volledige stoffering, een gestoffeerde rug of zitting of een enkele stoffering.

De stoel kan worden afgewerkt met houten details, zoals: berken, eiken of een afwerking met wit laminaat. Tevens is het mogelijk een verbindingselement toe te voegen aan de stoel.

Afmeting

Hoogte: 82 cm

Breedte: 51 cm

Diepte: 49 cm

Zithoogte: 44 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Amanda kantinestoel
Mitab Amanda
Amanda kantinestoel
Amanda kantinestoel
Amanda kantinestoel
Amanda kantinestoel
Amanda kantinestoel
Amanda kantinestoel
Amanda kantinestoel

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.