Mitab Anywhere prullenbak

Mitab Anywhere is een prullenbak. Deze prullenbak heeft generieke vormen en een geometrisch ontwerp. Door het strakke design is deze prullenbak gemakkelijk in elke hoek te plaatsen. U kunt ook een recycle punt in laten bouwen. Waarbij de deksel kan worden gemarkeerd volgens aangepaste eisen. De inspiratie voor deze prullenbak komt bij het Flat Iron gebouw in New York vandaan.

Leverbaar in verschillende maten

De Anywhere prullenbak is leverbaar in twee verschillende hoogtes, namelijk 58cm en 78cm. De houten details zijn in berken, eiken of beits. De metalen delen in zilveren poedercoating. Afmetingen 58/78cm x breedte 54cm x diepte 41cm.

Deze prullenbak is ontworpen door Joel Karlsson.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Anywhere prullenbak
Mitab Anywhere prullenbak
Mitab Anywhere prullenbak
Mitab Anywhere prullenbak
Mitab Anywhere prullenbak
Mitab Anywhere prullenbak

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.