Mitab Ascent modulair zitsysteem

De Ascent bank is een uniek, modulair zitsysteem met een groots karakter en een nederige houding. Dit bijzondere product is ontworpen door Brad Ascalon, speciaal voor publieke ruimtes zoals vliegvelden en lobby’s. De Ascent bank maakt het wachten comfortabeler, helpt je te ontspannen en op te laden!

Ascent is speciaal ontworpen om te anticiperen op de wensen en behoeften van haar gebruikers. De basis is voorzien van een stopcontact en USB poort, zodat u ook tijdens het wachten uw apparaten kunt opladen of gebruiken. Deze basis kan eventueel ook dienen als tafel die u kunt gebruiken voor uw eten/ drinken, krant, laptop of andere persoonlijke eigendommen.

De zitplaatsen zijn gemaakt van multiplex en koudschuim en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en stofferingen. Ook geven ze de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. De houten basis is afgewerkt in essenfineer en biedt een robuust contrast met de zachte, vloeiende vormen van de zitting.

Uitvoering

Ascent is verkrijgbaar in twee afmetingen met een maximum van 3 of 4 zitplekken. Dit systeem kan letterlijk worden aangepast zodat hij in werkelijk allerlei ruimtes (groot of klein) past. Doordat iedere zitting afzonderlijk is bevestigd, heeft u de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende opstellingen en kleurcombinaties. U kunt dus eindeloos blijven variëren!

Afmeting

Uitvoering met 3 zitplaatsen:

Lengte: 2034 cm

Breedte: 597 cm

Hoogte: 822 cm

Uitvoering met 4 zitplaatsen:

Lengte: 2674 cm

Breedte: 597 cm

Hoogte: 822 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Ascent 003
Mitab Ascent 004
Mitab Ascent 003
Mitab Ascent 002
Mitab Ascent 005
Mitab Ascent 005

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.