Mitab Barney barkruk

Mitab Barney is een klassieke barkruk. Deze kruk heeft een hoogwaardige Mitab afwerking en kwaliteit. De buitensporige omvang signaleert Barney’s kracht en standvastigheid. De solide basis van metaal maakt Barney zeer stabiel en makkelijk te monteren aan de vloer. Deze kruk is verkrijgbaar in alle kleuren. Hierdoor kunt u ook variëren met dezelfde kruk.

Deze kruk heeft een beklede zitting in standaard stof of c.o.m. Frame in alle kleuren poedercoating (RAL-kleuren). U kunt deze kruk verkrijgen in twee hoogtes; barkruk met voetsteun en een lage versie zonder voetsteun.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab barney
mitab barney
mitab barney
mitab barney
mitab barney

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.