Mitab Boet kruk

De Mitab Boet kruk heeft een sterke expressie. Het design staat voor expressie, verandering en beweging. Boet is geschikt voor vele verschillende omgevingen en interieurs. De scheve stoel creëert het gevoel van beweging. De materialen en vormen zijn zorgvuldig geselecteerd om u een gevoel van comfort en een plek om op te verblijven te geven.

Uitvoering

De zitting is gemaakt van Kurk en het frame is van metaal met een poedercoating afwerking, beschikbaar in alle kleuren (RAL). De kruk is verkrijgbaar in twee hoogtes; barkruk en kruk.

Afmeting

Hoogte: 46/76 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 40 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab boet
mitab boet
mitab boet
mitab boet
mitab boet
mitab boet
mitab boet

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.