Mitab Bow tafel

Expansief en toch licht van uiterlijk, Bow tafel is een royaal bemeten lage tafel, groot van schaal, maar eenvoudig en zeker van aard.

De bovenkant van de massieve as, waarvan de lijnen verwijzen naar de romp van een zeilschip, drijft subtiel op een slank maar sterk stalen frame. Zelfverzekerd maar bescheiden beweert Bow tafel zichzelf zonder de ruimte te domineren.

Wilt u de CAD / Revit files of productsheet downloaden, klik dan hier.

Kijk ook eens bij de andere tafels van Mitab.

Uitvoering

Lage tafel in twee hoogtes en twee tafelbladen. Frame in metaal in standaard RAL (zwart of wit), Trend RAL of Anycolour RAL. Tafelblad van massief essenhout, transparant gelakt of gekleurd. Het tafelblad is afgestemd op het frame. Transparant gelakt tafelblad wordt geleverd met zwart frame.

Afmeting

Hoogte : 28/38 cm

Tafelblad: 125 × 125/135 × 76,5 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Bow
Mitab Bow
Mitab Bow
Mitab Bow
Mitab Bow

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.