Mitab Bug stoel

Bug heeft zowel een sterk karakter als een sterke prestatie. Geïnspireerd door de functionele maar toch onconventionele materiaalcombinatie van het klassieke wol, met zijn versterkende leren elleboogpatches, heeft Bug een hardwerkende stoel met een enigszins excentrieke stijl. Begonnen met het leven als vierarmige fauteuil, ontwikkelde Bug zich snel tot een gericht meubelsysteem bestaande uit een stoel, een armleunstoel met draaivoet en een configuratie met een balkbasis, waardoor de zitcomponenten en tafelbladen kunnen worden gemixt en afgestemd op uw behoeften.

Uitvoering

Bug is te verkrijgen in 2-zits, 3-zits of 4-zits met gratis tafeloptie. Frame is van metaal in standaard RAL (zwart, wit of zilver), Chrome, Trend RAL of Anycolour RAL. De zitting van het stalen frame kan bekleed worden met goedgevormde schuimbekleding, textielbekleding in standaardstof of c.o.m. stof en met leer beklede armsteunen

Afmeting

Hoogte: 77 cm

Breedte: 124/191/257 cm

Diepte: 58

Zithoogte: 45 cm

Tafelblad: 51 × 48 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Bug
Mitab Bug
Mitab Bug
Mitab Bug
Mitab Bug
Mitab Bug

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.