Mitab Button poef

De Mitab Button poef is dé aanvulling op de meeste designs van Mitab. De poef is een icoon onder duurzaam productontwerp. Button is gemaakt van kleine onderdelen stof die in het midden zijn samengevoegd door middel van een knoop oftewel button. De poef is er in twee formaten, namelijk ø 69 cm of ø 102 cm. De grote versie is groot genoeg om er met twee personen op te kunnen zitten. Op aanvraag zijn er ook afwijkende maten leverbaar tot een maximum doorsnede van 200 cm.

Spare Part Edition (SPE)

Naast de gewone Button, is er ook een  Spare Part Edition (SPE) versie beschikbaar. Dit betekent dat deze poef is gemaakt van overgebleven delen stof in diverse designs. De  SPE is er in voorgeselecteerde kleurcombinaties die u kunt reserveren. Elke  SPE is daardoor uniek en geen 2e gelijk. Het is zelfs mogelijk om zelf u stoffen zelf uit te zoeken en per strook aan te geven wat waar kan komen. Ook deze poef is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Het frame is van chroom of in een poedercoating.

Designer From Us With Love

De designer van de Button poef en de  SPE poef is From Us With Love. From Us With Love is een team van designers uit een jong ontwerpbureau gericht op innovatief design. Het team bestaat uit Palmer, Lögren en Petterson. From Us With Love heeft onder andere de Rodeo, Piccolo, Lobby, Highway serie en de Button voor Mitab ontworpen.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab button
mitab button
mitab button
mitab button
mitab button

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.