Mitab Campfire

Mitab Campire zijn Informele zitelementen die geïnspireerd zijn op een setting van een kampvuur.

Deze collectie bestaat uit geraffineerde, verrassend simpele (zit-)elementen ten behoeve van een moderne ‘nomadische’ werkomgeving. Deze  collectie omvat in totaal zes elementen, namelijk: drie banken, twee tafels en een scherm. Deze elementen zijn geïnspireerd op het concept van een kampvuur. Dit houdt in dat het een uitnodigende, warme en informele plek is waar mensen samenkomen en delen. Zoals een boomstam in het bos heeft de bank geen rugleuning en ook geen voor- of achterzijde. Je gaat simpelweg zitten, gericht naar de zijde die je wilt of naar de persoon met wie je in gesprek bent. De Campfire bank heeft een hoek, deze buigt af rondom een centraal punt. Deze bank heeft een ruime zit voor meerdere personen en het hart van de Campfire collectie. Dit kan met of zonder bijzettafel.

Alle metalen componenten van deze collectie zijn gemaakt van recyclebaar staal. Tot 60% van het materiaal is afkomstig van gerecycled materiaal.

Deze Collectie bestaat uit de volgende elementen

Banken:

Metalen frame in standaard RAL (zwart, wit of zilver), Trend RAL of Anycolour RAL. Zitting in triplex, Dymetrol gestoffeerd in standaard stoffen of c.o.m.

Tafels:

Metalen frame in standaard RAL (zwart of wit), Trend RAL of Anycolour tafelblad in massief essenhout gekleurd in bijpassende kleur op het frame.

Scherm:

Metalen frame in standaard RAL (zwart, wit of zilver), Trend RAL of Anycolour RAL. Mesh stof.

Design: Note design Studio, 2017

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Campfire
Mitab Campfire roomdivider
Mitab Campfire Bench
Mitab Campfire Bench
Mitab Campfire grote ronde bijzettafel
Mitab Campfire kleine bijzettafel
Mitab Campfire rechte bank (3)

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.