Mitab Caslon sofa & fauteuil

De Caslon Fauteuil van Mitab is een hoogwaardige Fauteuil met internationale potentie en vrijgevigheid. De fauteuil is opgevuld met Nozag- en koudschuim. De  fauteuil is bouwkundig in de buitenste vormen en draagt elegante naaidetails die het gevoel van exclusiviteit verbeteren. Het design vraagt op afstand niet om aandacht, maar van dichtbij heeft hij een oog voor details.

Sofa

Tevens is de Caslon ook als 3 zitter of 2 zits bank leverbaar. Op deze manier creëert u een bank met oog voor detail, maar zonder uiterlijk dat om aandacht schreeuwt. De sofa wordt bij voorkeur geconfigureerd met een gevlekte wollen stof, maar is ook beschikbaar in een standaard stof. Of een stof die u zelf bij ons aanlevert. Het basisframe is chroom met een poedercoating afwerking.

Designer Joel Karlsson

De designer van de Caslon Fauteuil en bank is Joels Karlsson. Karlsson is voor Mitab een gerenommeerde ontwerper en heeft dan ook meerdere ontwerpen mogen maken. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Joel Karlsson voor Mitab. Hij heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow storage, Anywhere en Shadow ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon
Mitab Caslon

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.