Mitab Chord barkruk

De Mitab Chord barkruk zit vol karakter en heeft een elegant en schoon design en aan ieder detail is veel aandacht geschonken. Dit klassieke design heeft een ronde zitting, welke is gemaakt uit 100 procent berkenhout. De kruk is gekleurd om de levensduur van het materiaal te benadrukken.

Het dunne maar sterke stalen buizenframe loopt van de vloer tot in de stoel. Wanneer u de barkruk op zijn kop zet, ziet u hoeveel aandacht er aan de afwerking van de kruk is besteed. De lasnaden en het beitswerk lopen vloeiend in elkaar over. U kunt zien dat er veel aandacht aan deze klassieke kruk is besteed.

Uitvoering

De  barkruk is beschikbaar in drie verschillende afmetingen. Anders dan andere producten van Mitab is de kleur van de zitting in de zitting zelf geïntegreerd.  Het metalen frame wordt door middel van een poedercoating van de juiste kleur voorzien. Kleurkeuze uit standaard Mitab kleuren, RAL, TREND en RAL anycolour.

Afmeting

Hoogte: 47/63/78 cm
Breedte: 37/42/42 cm
Diepte: 37/42/42 cm

Ontworpen door Sanna Lindström

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Chord
Mitab Chord
Mitab Chord
Mitab Chord
Mitab Chord
Mitab Chord
Mitab Chord

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.