Mitab Cluster tafel

De Cluster tafel van Mitab komt uit een reeks tafels met een modern en grafisch ontwerp. De tafel is beschikbaar in 4 verschillende hoogtes en heeft standaard 2 maten tafelbladen waar uit gekozen kan worden. De Cluster is hierdoor uiterst veelzijdig. Zo kunt u bijvoorbeeld de tafel inzetten in een restaurant of een loungeomgeving. Tevens zal het lage model niet misstaan in uw huiskamer of wachtkamer.

Uitvoering

Het frame van de tafel is van gelakt staal. Voor het tafelblad kunt u kiezen uit een vierkante vorm van 60c60cm of een 5-hoek vorm met een diameter van 102cm. Beide tafelbladen hebben afgeronde hoeken. Wat de hoogte betreft kunt u kiezen uit; 42 cm, 52 cm, 62 cm en 72 cm.

Designer Jonas Wagell

De designer van de Cluster tafel is Jonas Wagell. Wagell werkt vanuit zijn eigen studio in Stockholm. Jonas ontwerpt een breed scala aan producten en interieuroplossingen voor onder andere Mitab. Jonas heeft onder andere de Tonic, Cumulus serie, Montmartre serie en de Cirrus kussen voor Mitab ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab_cluster_tafelcollectie_nordic_office_furniture_03
mitab cluster
mitab cluster mitab_cluster_tafelcollectie_nordic_office_furniture_15
mitab cluster
mitab cluster
mitab cluster
mitab cluster
mitab cluster
mitab cluster
mitab cluster
mitab cluster
mitab cluster

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.