Mitab Commune vergadertafel

De behoefte aan stroom, voor bijvoorbeeld het opladen van onze apparaten of voor een hele dag werken, is niet meer weg te denken uit onze levens. Om je de tijd van een eindeloze zoektocht naar een vrij stopcontact te besparen, is Commune voorzien van power sockets in iedere poot. Hierdoor is stroom binnen handbereik en kunt u ongestoord door blijven werken!

De power sockets vervullen niet alleen een functionele behoefte, maar geven deze tafel ook een karakteristiek, kenmerkend en uitnodigend uiterlijk. Hierdoor zullen mensen graag plaatsnemen en gebruik maken van Commune.

Het frame is gemaakt van een combinatie tussen staal en geperst essenhout. De elektrische uitgangen zijn geïntegreerd in de poten van Commune. Het tafelblad wordt standaard geleverd in essen fineer al dan niet in een kleur gebeitst. Andere mogelijkheden zijn op aanvraag. Tevens is de tafel voorzien van een geluiddempende kabelhouder van grijs vilt, welke aan de onderzijde van de tafel is bevestigd.

Afmetingen

Small L 220 x B 100 x H 74
Medium L 320 x B 100 x H 74
Large L 440 x B 100 x H 74
Extra Large L 440 x B 120 x H 74

Een ronde tafel is in ontwikkeling. Ontworpen door Joel Karlsson.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Commune
Mitab Commune
Mitab Commune
Mitab Commune
Mitab Commune
Mitab Commune
Mitab Commune

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.