Mitab Courage modulair zitsysteem

Mitab Courage is een modulair zitsysteem van Mitab dat met elementen en rugleuningen eindeloos gecombineerd kan worden naar verschillende indelingen. Een element bestaat uit twee delen stof en een stuk om de elementen aan elkaar te kunnen verbinden. Het is mogelijk om het bovenste gedeelte van de bank, dus de rugleuning van een andere stof of verschillende kleur te voorzien. Hierdoor kunt u eindeloos spelen en combineren met verschillende stoffen, kleuren en vormen.

Uitvoering

Deze sofa is de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld lounge omgevingen, wachtkamers of kantoorruimtes. De Courage heeft een strak, maar speels design en straalt comfort op. De gebruiker van dit zitsysteem zal direct optimale comfort en energie ervaren. Het frame is standaard zwart met een poedercoating.

Designer Marius Myking & Sverre Uhnger

De designers zijn Marius Myking & Sverre Uhnger. Mitab kijkt naar de toekomst door te werken met veel jonge veelbelovende ontwerpers. Mitab is blij deze twee mannen in haar team te mogen hebben. Myking en Uhnger hebben speciaal voor Mitab de Courage ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_10
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_08
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_07
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_06
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_05
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_04
Mitab Courage
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_02
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_01
mitab_courage_soft_seating_nordic_office_furniture_10

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.