Mitab Cumulus modulair zitsysteem

De Cumulus is een modulair zitsysteem waar comfort gecombineerd wordt met het royale gevoel. Dit systeem bestaat uit een bank en een poef. Deze bank heeft veel technische kwaliteiten, is uitnodigend en aantrekkelijk en is vooral zeer comfortabel. Deze bank kan gemakkelijk worden ingericht in verschillende ruimtes, omdat de serie uit verschillende modules bestaat die u kunt combineren.

Cumulus poef

Naast de Cumulus bank is er ook een poef. U kunt deze poef inzetten als los onderdeel waar mensen op kunnen gaan zitten, maar u kunt hem ook gebruiken als voetenbank voor wanneer u op de bank zit. De poef is breed inzetbaar en een verrijking op de Cumulus bank.

Cirrus kussen in combinatie met de Cumulus bank

Om de Cumulus af te maken heeft designer Jonas Wagell de Cirrus kussen ontworpen. Dit kussen is een kussen gemaakt van een erg comfortabele stof in verschillende maten. Deze is verkrijgbaar is verschillende kleuren en maakt in een opslag van de Cumulus bank een comfortabele, vrolijke loungebank.

Designer Jonas Wagell

De designer van de Cumulus bank en Cumulus poef is Jonas Wagell. Deze designer werkt vanuit zijn eigen studio in Stockholm en heeft meerdere stukken voor Mitab mogen ontwerpen. Hij deelt zijn focus voor details en strakke design met Mitab en is daarom erg gewaardeerde designer. Jonas heeft onder voor Mitab de Montmartre serie en de Cumulus serie ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus
mitab cumulus

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.