Mitab Dandy Folding tafel

Mitab Dandy Folding tafel is een tafel die u kunt opklappen. Het design van deze tafel is eenvoudig en tegelijkertijd ijzersterk. Doordat de afwerking hoogwaardig is, gaat deze klaptafel jarenlang mee. Deze tafel heeft twee verstelbare poten en twee verschillende tafelmaten met belangrijke functies. Doordat de tafel al deze functies heeft, kunt u hem perfect inzetten voor bijvoorbeeld tijdelijke ruimtes en seminars. U kunt deze tafel makkelijk weer inklappen in opruimen, zonder dat hij al te veel ruimte in beslag neemt.

Uitvoering

Het frame van deze tafel is beschikbaar in standaard kleur, het tafelblad kan in beuken of berken laminaat worden geleverd. U heeft de keuze uit 2 verschillende maten. De hoogte van de tafel is 72 cm.

Designer Daniel Miles

De designer van deze Dandy Folding is Daniel Miles. Deze ontwerper heeft een lange en succesvolle samenwerking met Mitab. Met zijn kunstopleiding in Amerika heeft Miles het idee gekregen om te beginnen met het ontwerpen van meubels. Speciaal voor Mitab heeft Miles de Dandy Folding ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Dandy Folding tafel
Mitab Dandy Folding tafel
Mitab Dandy Folding tafel
Mitab Dandy Folding tafel
Mitab Dandy Folding tafel
Mitab Dandy Folding tafel
Mitab Dandy Folding tafel

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.