Mitab Highway collectie

Mitab Highway tafel

De Mitab Highway tafel is een opvouwbare tafel die bijvoorbeeld in een café of restaurant kan worden gebruikt. Binnen een paar eenvoudige handelingen kunt u gemakkelijk de tafel in- en uitklappen. Door de 3 voeten staat de tafel optimaal stabiel. De Highway tafel heeft een ø80cm topblad in compact laminaat en is 72cm hoog.

Mitab Highway sledestoel

De Highway sledestoel is een grafische en duidelijke een zitstoel voor lounge omgevingen. Door de gewatteerde zitting, zit de stoel erg comfortabel. De highway loungestoel is beschikbaar in verschillende configuraties waaronder een hoge of lage rug en met of zonder armsteun in verschillende onderstellen.

Uitvoering

Gewatteerde zitting, bekleedt met wollen stof. Kleuren: zwart, grijs, blauw en rood. Basisframe in chroom of in metaal met poedercoating. Verder kunt u kiezen uit een slede onderstel of draaibaar kruisvoet.

Mitab Highway stoel

De highway stoel is een stoel van staaldraad met karakter. Het ontwerp is gebaseerd op toekomst verwachtingen. Het comfort van de stoel is verrassend goed en het elegante zitkussen van naadvilt met geïntegreerde armaturen kunt u het uiterlijk van de stoel snel veranderen. Het frame komt standaard in zwart of in een witte poedercoating. Het zitkussen van naaldvilt in de kleuren zwart, wit, grijs of beige.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab highway
mitab highway
mitab highway
mitab highway
mitab highway
mitab highway
mitab highway
mitan highway
mitab highway
mitab highway
mitab highway
mitab highway
mitab highway

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.