Mitab Lobby Lounge systeem

Mitab Lobby is een eigentijds Lounge-systeem waarbij tijdens het ontwerpen aandacht is besteed aan de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Lobby biedt verschillende zitmogelijkheden vanuit elke hoek en kan worden ingebouwd in grote systemen. De rugleuning van Lobby kan dienen als rugleuning maar ook als extra zitplaats. Omdat deze hoger ligt dan de zitting heeft u geen last van elkaar.

Lobby poef

Naast de sofa heeft Lobby ook een poef in haar serie. De poef komt uit hetzelfde ontwerp en kan dienen als voetensteun, maar ook als extra zitplaats. Door het speciale onderstel is de poef gemakkelijk te verplaatsen en breed inzetbaar. De sofa en poef zijn bekleedt met standaard stof, maar kunnen ook in overleg worden voorzien van een andere stof. Het frame is van gepoedercoat metaal.

Designer From Us With Love

De designers van de Lobby bank zijn From Us With love. Dit is een jong ontwerpbureau gericht op innovatief design. Het team bestaat uit 3 personen en heeft al meerdere ontwerpen voor Mitab mogen maken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab lobby
mitab lobby
mitab lobby
mitab lobby
Mitab_lobby_sofa_nordic_office_furnimitab lobby ture_0
mitab lobby
mitab lobby
mitab lobby
mitab lobby

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.