Mitab Dino vergaderstoel

De Mitab Dino is een vergaderstoel. Deze stoel heeft een ontwerp dat speciaal ontwikkeld  is voor lange vergaderingen en langere zit momenten. Door de gebogen zitting en rugleuning heeft de gebruiker extra comfort en ondersteuning tijdens langdurige vergaderingen. Het ontwerp zorgt voor een rustige en harmonische indruk van het interieur. Door de details in de afwerking is de Dino een exclusieve keuze.

Voor deze vergaderstoel heeft u de keuze tussen wel of geen armleggers. Ook heeft u de keuze tussen wel of geen bekleding. De zitting en rugleuning zijn beschikbaar in diverse stofferingen. Hierbij heeft u de keuze tussen meerdere stofferingen en kleuren. Ook is het mogelijk om een eigen stof aan te leveren. Frame in standaard kleuren beschikbaar.

De Dino heeft de volgende Afmetingen

Hoogte: 86 cm

Breedte: 48/56 cm

Diepte: 59 cm x Z 45 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Dino
Mitab Dino
Mitab Dino
Mitab Dino
Mitab Dino
Mitab Dino
Mitab Dino
Mitab Dino
Mitab Dino

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.