Mitab Duplo kaptstok

Een zorgvuldige en functionele kapstok!

De Mitab Duplo kaptstok is een zorgvuldig ontworpen en functionele kaptstok voor op kantoor of thuisomgevingen. De kledinghangers die bij de kapstok worden geleverd zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. Door het vrijstaande frame past de Duplo in vrijwel iedere omgeving.

Awerking Duplo kapstok

Het frame is in chroom of in een poedercoating afwerking met zwart als basisframe. Naar keuze kunt u kiezen voor een groene, rode of andere kleur basisframe. De afmetingen van de kapstok zijn: hoogte 164cm x breedte 39cm x diepte 39cm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Duplo kaptstok
Mitab Duplo kaptstok
Mitab Duplo kaptstok
Mitab Duplo kaptstok
Mitab Duplo kaptstok

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.