Mitab Shadow Storage 

De Mitab Shadow Storage is een klassiek opbergmeubel. Dit meubel heeft een hoogwaardige afwerking in de details en kwaliteit. Deze kast kan in bijna iedere kleur die u kunt bedenken geleverd worden. Ook kunt u hem volledig naar uw wensen aanpassen. Standaard heeft dit opbergmeubel schuifdeuren, maar u kunt deze ook gemakkelijk omzetten in klapdeuren of in een open vlak. U kunt deze kast volledig naar eigen maat aanpassen.

Uitwerking

De baanbrekende technologie van de 3dee staat voor goede ergonomie en een tijdloos design.  De kern van deze innovatie bureaustoel is de gepatenteerde 3D technologie die natuurlijke beweging toelaat in 3 dimensies. Afmetingen zijn: Hoogte 52/92cm x breedte 160cm x diepte 42 cm.

Designer Joel Karlsson

De ontwerper van de Shadow Storage is Joel Karlsson. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Karlssons ontwerpfilosofie. Karlsson heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow Storage, Mute, Anywhere en Shadow ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage
Mitab Shadow Storage

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.