Mitab Trio Tafel

Mitab Trio Tafel is een eenvoudige maar stabiele tafel. Het tripod frame heeft een verstelbare voet en maakt Trio de perfecte tafel en absorbeert oneffenheden effectief in het oppervlak.

Uitvoering

De afmeting van de Trio tafel is 55cm x ø90cm. Het tafelblad is ø90cm en kan in beuken, berken, eiken fineer of wit laminaat met witte randen. Het frame wordt geleverd in chroom of poedercoating.

Designer Jurij Rahimkulov

De designer is Jurij Rahimkulov. Rahimkulov gaar over de gedurfde en artistieke ontwerpen. Met een minimalistische precisie krijgt hij het wet te mengen en worden ontwerpen eenvoudig en duidelijk. Rahimkulov heeft onder andere de Director,Tri, Ving, Toro,Paper,Jack en Dino ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Trio Tafel
Mitab Trio Tafel
Mitab Trio Tafel

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.