Mitab Unit tafel

Een serie bestaande uit 5 tafels

De Mitab Unit tafel serie is een serie met 5 verschillende hoogtes tafels, meerdere frames en een eindeloze mogelijkheid om te combineren met tafelbladen. Het basisframe bestaat uit een metalen kruis en een kras vaste structuur in poedercoating wit of zwart. Het frame is gemaakt van chroom.

 

Uitvoering

Het tafelblad is onder andere leverbaar in een breed scala van standaard en speciale configuraties zoals: beuken, berken, eiken fineer, wit laminaat, compact laminaat en nog veel meer keuzes. In overleg is bijna alles mogelijk. De afmetingen van de Unit tafel serie is: hoogte 45cm / 60cm / 72cm / 90 cm of 110 cm.

 

Designer Joel Karlsson

De designer van de Unit tafel serie is Joel Karlsson. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Karlssons ontwerpfilosofie. Karsslon heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow Storage, Mute, Anywhere en de Shadow ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel
Mitab Unit tafel

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.