Mitab Visit tafel

De Mitab Visit is een tafel. U kunt deze tafel voor zowel vergaderingen als etentjes gebruiken. U kunt deze tafel combineren met verschillende tafelbladen, namelijk twee breedte opties en verschillende lengte opties. Het karakteristieke tafelblad heeft geslepen hoeken waardoor er een hogere mate van interactie en minder ruimtegebruik ontstaat. Deze Visit kan worden geleverd met configuraties voor kabelverzamelaars en elektrische uitgangen.

Uitvoering

Voor het tafelblad kunt u onder andere kiezen uit beuken, berken, eiken fineer of wit laminaat. Alle tafelbladen hebben een randprofiel van 10mm dik gevolgd door een 45graden snijhoekrand. Het frame is van chroom in poedercoating en heeft verstelbare voeten. De afmetingen zijn; Hoogte 72Cm x Breedte 120-480CM x diepte 90/120CM.

Designer Björn Karlsson

De designer van de Visit tafel is Björn Karlsson. Karlsson is opgeleid als timmerman en is jarenlang tekenleerling geweest. Na een lang proces heeft hij zijn eigen studio geopend op het gebied van interieur design en stromen de opdrachten binnen. Voor Mitab heeft Karlsson alleen de Visit gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.