Mitab Xhibit tijdschriftenrek

De Mitab Xhibit tijdschriftenrek is een grafisch en visueel product voor onder andere tijdschriften en boeken. Het eenvoudige ontwerp met een duidelijke expressie kan worden geplaatst waar u maar wilt. De Xhibit kan zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt. Het plaatwerk is in poedercoating, er zijn 3 verschillende maten. U kunt hier kiezen uit 1, 3 of 5 tijdschriften.

Afmetingen

De afmeting van de Xhibit is: Hoogte 34 cm x Breedte 25/75/125 cm x Diepte 8cm.

Designer Swedish Ninja

De designer van de Xhibit is Swedish Ninja. Swedish Ninja is gevestigd in het zuiden van Zweden. Met een focus voor interieuropdrachten en productontwikkeling. Swedish Ninja wil dingen ontwerpen waar u verliefd op kunt worden. En heeft onder andere de Blossen en Xhibit ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Xhibit tijdschriftenrek
Mitab Xhibit tijdschriftenrek
Mitab Xhibit tijdschriftenrek
Mitab Xhibit tijdschriftenrek
Mitab Xhibit tijdschriftenrek

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.