Mitab Montmartre collectie

De Mitab Montmartre collectie bestaat uit een tafel, een stoel en een barkruk.

Montmartre tafel

De tafel komt uit een serie tafels bestaande uit speciale lage loungetafels en wat grote tafels voor bijvoorbeeld restaurants en conferentiezalen. U kunt kiezen uit een sta tafel, vierkante tafel, ronde tafel en noem maar op. De Montmartre is een eenvoudige, maar kwalitatief hoogstaande tafel met hoogwaardige afwerking en zorg voor detail.

De tafelbladen hebben vele opties. Zo kunt u kiezen uit; beuken, berken, eiken fineer, wit laminaat en nog veel meer. Het frame is standaard in poedercoating afwerking en de voeten hebben een rubber afwerking. De tafel kan in de volgende hoogtes worden geleverd; 40 / 45 / 50 / 72 / 90 / 110CM

Montmartre stoel

De inspiratie van de Montmartre stoel is vanuit het caféleven in Parijs gekomen. De zachte en ronde vormen van deze stoel zijn nauw met elkaar verbonden. Details zoals de afgeronde voeten versterkt het gevoel van zorg en hoogwaardige kwaliteit. De Montmartre stoel is verkrijgbaar in iedere kleur. Hierdoor is de stoel extra speciaal en overal inzetbaar.

De zitting van de stoel is in gebeitst berken, het frame in gepoedercoat metaal. De voeten zijn standaard met een rubber afwerking. De afmetingen zijn; 74CM x Breedte 58 CM x zithoogte 43 CM.

Montmartre barkruk

Ook de Montmartre barkruk is geïnspireerd door het caféleven in Parijs. Door de zachte ronde vormen geeft de kruk een gevoel van zorg en hoogstaande kwaliteit. Ook deze barkruk is verkrijgbaar in iedere kleur die u zich kunt bedenken.

De zitting van de kruk is in gevlekt berkenhout, het frame in poedercoating en de kruk is verkrijgbaar in alle kleuren. Verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 81cm met voetensteun, 66cm met voetensteun en een laag krukje van 47cm zonder voetensteun.

Designer

De designer van de Montmartre serie is Jonas Wagell. Wagell werkt vanuit zijn eigen studio in Stockholm. Hij heeft onder andere de Tonic, Cumulus serie, Montmartre serie en de Cirrus kussen ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab montmartre
mitab montmartre
mitab montmartre
mitab montmartre
mitab montmartre
mitab montmartre
mitab montmartre
mitab montmartre
mitab montmartre

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.