Mitab Montoya barkruk

De Mitab Montoya is een barkruk. Deze kruk maakt onderdeel uit van de montoya familie. Binnen deze familie bestaan ook een sledestoel en een 4-poot stoel. Deze familie is geïnspireerd op het stoelontwerp van een racewagen.

Voor de zitting van deze stoel heeft u de keuze uit meerdere afwerkingen, namelijk berken of eiken fineer, gebeitst berken of bekleding. Als u bekleding kiest, kunt u kiezen uit diverse stofferingen en uitvoeringen. U heeft de keus tussen een frame afgewerkt in chroom of poedercoating.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya
mitab montoya

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.