Mitab Mute fauteuil

Speciaal ontworpen voor creatieve werkplekken

De naam Mute zegt het al, het is een fauteuil speciaal ontworpen om creatieve werkplekken te creëren waar in stilte kan worden gewerkt. Door de extra hoge rugleuningen en zijkanten wordt u afgescheiden van de rest en ervaart u een optimale stilte. De fauteuil werkt als een verdeler die zeer wordt gewaardeerd door de gebruikers in verschillende interieurs.

Uitvoering Mute

Hij is verkrijgbaar in een 1-zits, 2-zits, 3-zits bank en is leverbaar met een hoekstuk versie. Op deze manier kunt u hem combineren op de manier zoals u dat wilt. De stoffering van de Sofa is in standaard stof, maar is in overleg in een andere stof mogelijk. Het frame is in standaard kleuren.

Designer Joel Karlsson

De designer van de Mute is Joel Karlsson. Karlsson is een gerenommeerde designer en een aanwinst voor Mitab. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Joel Karlssons ontwerpfilosofie. Karlsson heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow Storage, Mute, Anywhere en Shadow voor Mitab ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab mute
mitab mute
mitab mute
mitab mute
mitab mute
mitab mute
mitab mute
mitab mute
mitab mute
mitab mute

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.