Mitab Nudo kruk

De Mitab Nudo kruk is een karakteristieke kruk met een strak design. Een extreem grafisch  met een zeer praktisch design voor het café/restaurant interieur. Door de vele opties is de Nudo te allen tijde de juiste keuze. De zitting van de kruk is gemakkelijk te reinigen en erg duurzaam. Nudo kan 360 graden draaien en daarnaast is bij het design ook op de ergonomie gelet. De kruk biedt een prettig comfort.

Uitvoering

De Nudo kruk is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren waarbij de zitting en frame dezelfde kleur hebben. U kunt kiezen uit zwart, grijs of rood. De afmeting van de kruk is hoogte 83 cm x 42 cm x 42 cm. Om de serie compleet te maken, is er ook een tafel beschikbaar. De Nudo bartafel past perfect bij de Nudo kruk. Bekijk hier de Nudo bartafel. 

Designer Daniel Enoksson

De designer van de Nudo is Daniel Enoksson. Met zijn grote liefde voor oppervlakten en materialen runt Daniel zijn eigen studio in Stockholm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab nudo
mitab nudo
mitab nudo
mitab nudo

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.