Mitab Nudo bartafel

De Nudo bartafel heeft een grafisch, rauw en minimalistisch design. Deze 3 woorden komen overeen met de Italiaanse betekenis voor het woord Nudo. Deze tafel heeft een hoogwaardige afwerking en zorgvuldig uitgevoerde details. De bartafel is de perfecte aanvulling op de kruk en samen vormen ze een mooi geheel. Het design past goed in een bar of loungeomgeving. Ook past deze bartafel goed in uw thuisomgeving.

Uitvoering Nudo

De Nudo bartafel is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Het frame en het tafelblad hebben dezelfde kleur. De beschikbare kleuren zijn; zwart, grijs of rood. Het frame is in gelakt staal en de tafelbladen hebben een top van gebeitst massief essenhout, HPL laminaat of HPL laminaat bekleed met multiplex.

Afmetingen

Hoogte: 90/110cm

Blad: ø45cm met afgeronde hoeken of 50x50cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitan nudo
mitan nudo
mitan nudo
mitan nudo
mitan nudo
mitan nudo
mitan nudo

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.