Mitab Piccolo tafel

Mitab Piccolo is een unieke loungetafel voor zowel openbare als privéruimtes. De eenvoudige, maar ingenieuze tafel heeft twee tafelbladen en kan door twee persen tegelijkertijd worden gebruikt. Ook kunt u de twee tafelbladen gebruiken voor twee verschillende doeleinden. Het solide metalen frame maakt de Piccolo tafel een robuuste en duurzame tafel.

Uitvoering

De Piccolo is verkrijgbaar in het wit, zwart of rood. Bij de kleur rood matched het frame en laminaat tafelblad naadloos. Op aanvraag is het mogelijk om de tafel van een andere kleur te voorzien. Hoogte 46/59CM x Breedte 90CM x Diepte 90CM

Designer From Us With Love

De designer van de Piccolo tafel is From us with Love. From us with love is een jong ontwerpbureau gericht op innovatief design. Het team bestaat uit Petrus Palmer, John Lögren en Jonas Petterson. Zij hebben onder andere de Rodeo, Piccolo, Lobby, Highway en Button ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab Piccolo
mitab Piccolo
mitab Piccolo
mitab Piccolo
mitab Piccolo
mitab Piccolo
mitab Piccolo

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.