Mitab Quiet Riot

De Mitab Quiet Riot scheidingswand van Mitab is een functionele, vrijstaande scheidingswand met geluidsabsorberende kwaliteiten en een sterk karakter. De Quiet riot scheidingswand is tevens een akoestische scheidingswand. Door de speciale technieken in de wand heeft u al snel geen last meer overlast in uw omgeving. Verder kan de scheidingswand dienen als een prikbord en heeft hij een breed scala van textiel keuzes.

Uitvoering

De Quiet Riot is beschikbaar in twee vormen namelijk landschap of portret. Het frame is in stalen buizen in poedercoating. Gestoffeerde geluidspanelen in standaard stof of stof in overleg. Landschap: hoogte 150cm x breedte 176cm x diepte 38cm. Portret: hoogte 194cm x breedte 133cm x diepte 38cm.

Designer Daniel Svahn

De designer van de Quiet Riot is Daniel Svahn. Svahn noemt zichzelf een Multi creatieve ontwerper die graag werkt op verschillende gebieden. Geïnspireerd door het omringende dagelijkse leven. Svhan is de enige ontwerper van de Quiet Riot.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mitab Quiet Riot
Mitab Quiet Riot
Mitab Quiet Riot
Mitab Quiet Riot
Mitab Quiet Riot

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.