Mitab RAL stoel

De RAL serie van Mitab is een complete serie stoelen speciaal gericht op het hedendaagse interieur. Ral heeft 6 verschillende onderstellen. Voor iedere omgeving is er een ondersteld geschikt. RAL staat voor ‘’ Range For activity en Leisure’’ en is ontwikkeld om te voldoen aan verschillende wensen. Het kantelen van de zitting wordt zorgvuldig uitgezocht en geëvalueerd om er voor te zorgen dat u meest mogelijk comfort ervaart. Van het begin tot het einde van de zitsessie.

Uitvoering

De rugleuning en de zitting zijn gestoffeerd in standaard stof. In overleg is er een andere stof mogelijk. Het onderstel beschikbaar in 6 uitvoeringen; 4-poots, slede, hout, draaibaar en draaibaar met 4 of 5 wielen. Het metalen frame kan in zwart, wit of chroom worden geleverd, het houten frame in natuurlijk as of beits. De RAL is stapelbaar wanneer u kiest voor de 4-poot of sledestoel. Tevens zijn er armleuningen beschikbaar in zwart, wit, of chroom. De afmeting van de stoel is Hoogte 82cm x breedte 56cm x diepte 48cm x zithoogte 45cm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab ral
mitab ral
mitab ral
mitab ral
mitab ral
mitab ral
mitab ral
mitab ral

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.