Mitab Rodeo kapstok

De Mitab Rodeo is een kapstok. Deze kapstok is iconisch in zijn ontwerp. Ook is het een opvallende en functionele kapstok. De bijgeleverde onopvallende kledinghangers zijn gemaakt van naadvilt, deze zijn nieuw en praktisch. De Rodeo kapstok biedt maximale opslag van jassen voor bijvoorbeeld in een minimale ruimte. U kunt de Rodeo gemakkelijk plaatsen in elk interieur. Standaard wordt hij geleverd met 5 kledinghangers.

Uitvoering

Frame is standaard in metalen poedercoating, met zwarte of witte structuur. Deze kledinghangers zijn standaard in grijs naaldvilt. De Rodeo kapstok heeft de volgende afmetingen: Hoogte 156cm x Breedte 54cm x Diepte 54cm.

Designer From Us With Love

De designer van de Rodeo is From Us with Love. From Us With Love is een jong ontwerpbureau gericht op innovatief design. Het team bestaat uit Petrus Palmer, John Lögren en Jonas Petterson. From Us with Love heeft onder andere de Rodeo, Piccolo, Lobby, Highway en de Button ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab rodeo
mitab rodeo
mitab rodeo
mitab rodeo
mitab rodeo
mitab rodeo

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.