Mitab Shadow tafel

De Mitab Shadow is een tafel. Deze tafel is flexibel en heeft een schoon en opvallend design. Door zijn design past de Shadow goed in verschillende interieurs. U kunt ook de hoogte, lengte en breedte naar wens aanpassen. Het frame is standaard in witte of zwarte structuur poedercoating. 18mm tafelblad met wit of zwart laminaat op beide zijden.

De afmetingen van deze tafel zijn:
hoogte 45/60/72cm x breedte 70/240cm x diepte 70/80/120cm

Designer Joel Karlsson

De designer van de Shadow is Joel Karlsson. Het minimalistische gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Karlssons ontwerpfilosofie. Joel Karlssons heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow Storage, Mute, Anywhere en Shadow ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab shadow
mitab shadow
mitab shadow
mitab shadow
mitab shadow

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.