Mitab Sinus scheidingswand

Mitab Sinus is een mobiele en flexibele scheidingswand. Deze wand stelt u in staat om binnen een ruimte aparte kamers te creëren. U kunt deze wand perfect plaatsen in bijvoorbeeld kantoren, bibliotheken, scholen en andere open ruimtes. U kunt deze Sinus gemakkelijk opvouwen en neer zetten. Binnen een handomdraai heeft u een nieuwe ruimte gecreëerd. Deze wand is dus geheel gebruiksvriendelijk.

Uitvoering

Deze scheidingswand is beschikbaar in 2, 3, of 4 panelen en met een frame van staal. U kunt de wand stofferen in standaard stof of in overleg in een andere stof.

Designer Joel Karlsson

De ontwerper van de Mitab Sinus scheidingswand is Joel karlsson. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Joel Karlssons ontwerpfilosofie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab Sinus
mitab Sinus
mitab Sinus
mitab Sinus mitab Sinus
mitab Sinus
mitab Sinus
mitab Sinus
mitab Sinus
mitab Sinus
mitab Sinus
mitab_sinus_scheidingswand_nordic_office_furniture_10
mitab Sinus
mitab Sinus

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.