Mitab Stereo fauteuil

De Stereo Fauteuil van Mitab is een functionele, maar nette fauteuil met een erg strak design en tevens een modulair zitsysteem. Op de rugleuning zijn een aantal knopen bevestigd. Hierdoor wordt het geheel toch wat speelser. Ondanks dit alles behoudt Stereo toch zijn sterke karakter. De gestoffeerde achterzijde maakt het mogelijk om de fauteuil als ruimteverdeler in te zetten.

Uitvoering Mitab Stereo

Door de zithoogte is de Stereo een goede oplossing voor ruimtes zoals restaurants en wachtruimtes. Ook zal de Stereo niet misstaan in uw kantooromgeving. Stereo van Mitab is verkrijgbaar als enkele zitplaats, een 2-zitter of een 3-zitter. Ook is er een hoekstuk mogelijk, zodat u de bank kunt plaatsen en indelen hoe u maar wilt. Het frame is standaard van chroom en eventueel in poedercoating afwerking. Alle elementen zijn koppelbaar.

In combinatie met de Button poef of de Button SPE creëert u al snel een gehele inrichting. Bekijk hier ook de Button poef.

Designer Joel Karlsson

De designer van de Stereo bank is Joel Karlsson. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de ingrediënten en de kracht achter de ontwerpen van Joel Karlsson. Karlsson is een aanwinst voor Mitab en heeft al meerdere ontwerpen mogen uitvoeren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab stereo
mitab stereo
mitab stereo
mitab stereo
mitab stereo
mitab stereo
mitab stereo
mitab stereo
mitab stereo

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.