Mitab Tonic Club Loungestoel

De Mitab Tonic Club loungestoel is een zeer comfortabele stoel welke verkrijgbaar is in twee verschillende maten. De stoel past perfect in diverse diner-interieurs en wachtruimtes. De stoel wordt vaak gebruikt om een gevarieerd interieur te creëren. De standaard stof waarmee de stoel wordt bekleedt zorgt voor een optimaal comfort en is luchtdoorlatend. Hierdoor ervaart u een aangename frisheid.

Tonic Lounge

Naast de Tonic club loungestoel heeft Mitab ook de Tonic lounge ontwikkelt. Deze loungestoel is wat minder breed dan de club, maar heeft dezelfde hoogwaardige kwaliteit en comfort als de club. De Lounge past perfect in lounge ruimtes en in uw wachtkamer of kantoor. Ook zal de Lounge in uw huiskamer niet misstaan.

Beide loungestoelen worden bekleed met standaard stof, maar kunnen ook worden geleverd met speciale stof door u uitgekozen. De stoelen worden geleverd met 4 recyclebare voetjes.

 

Designer Jonas Wagell

De designer van de Club Loungestoelen is Jonas Wagell. Jonas werkt vanuit zijn eigen studio in Stockholm en ontwerpt een breed scala aan producten en interieuroplossingen. Mitab deelt de focus voor details en de nauwkeurigheid voor het ontwerpen van een product. Jonas heeft onder andere voor Mitab de cumulus serie en de Montmartre serie ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab Tonic
mitab Tonic
mitab Tonic
mitab Tonic

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.