Mitab Tweed vergaderstoel

Mitab Tweed is een exclusieve stoel voor vergader- en bestuurskamers. Deze stoel heeft en uitzonderlijk zitcomfort. Hiermee vervult Tweed alle comfortwensen van de gebruiker. Door het hoogwaardige materiaal is deze stoel perfect voor een langdurige zit, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of bespreking. De unieke armsteunen zijn een onderscheidend detail.

Uitvoering

Het frame van deze stoel is verkrijgbaar in standaard kleuren, waarbij u de keus heeft tussen wel of geen wielen. De bekleding is in standaard stof maar kan in overleg van een andere stof worden voorzien.

Deze stoel heeft de volgende afmetingen:
hoogte 86cm x breedte 62cm x diepte 58cm x zithoogte 45cm.

Deze stoel is ontworpen door Joel Karlsson.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed
mitab tweed

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.