Mitab Ving vergaderstoel

De Mitab Ving is een vergaderstoel met een  bijzonder karakter en mooi zitcomfort. De stoel is geïnspireerd op een stukje beeldhouwwerk van Picasso. Op deze manier is er een moderne zithoek gecreëerd voor het hedendaagse interieur. Ving maakt onderdeel uit van de Director serie en biedt diverse zitmogelijkheden in diverse omgevingen.

De stoffering van de stoel kan in diverse standaard stofferingen worden geleverd. Tevens is het mogelijk een eigen stof aan te brengen. Frame in poedercoating metaal of een chroom afwerking.

Afmeting:

H 75cm x B 58cm x D 50cm x Z 48cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab ving
mitab ving
mitab ving
mitab ving
mitab ving
mitab ving
mitab ving
mitab ving

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.