Mitab We Get Along loungestoel

De We Get Along lounge stoel van Mitab is een stoel welke is geïnspireerd op het klassieke Bahaus design. Sterke, elegante buizen houden de zitting en de rugleuning in balans. Door de individuele posities creëert de stoel een geweldig zitcomfort.

Uitvoering We Get Along

De zitting en rugleuning zijn in milieuvriendelijk natuurlijk gelooid leer in de kleuren zwart, bruin of natuurlijk beige. Het frame is van chroom met een poedercoating afwerking. De afmeting van de loungestoel is; Hoogte 74CM x Breedte 79CM x Diepte 77CM x Zitdiepte 35CM

Designer Marius Myking

De designer van de We Get Along Lounge stoel is Marius Myking. Myking is geboren in Oslo, opgeleid in Berger en werkt en woont in New York. De designs van Myking gaan steeds meer internationaal. Speciaal voor Mitab heeft hij de We Get Along ontworpen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

mitab we get along
mitab we get along
mitab we get along
mitab we get along
mitab we get along
mitab we get along
mitab_we_get_along_nordic_office_furniture_08
mitab we get along
mitab we get along
mitab we get along

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Mitab. Dit merk is in 1979 opgericht door Jan-Olaf Torstensson en s in 2004 is overhandigd aan de broers peter en Marcus. Deze broers begonnen met het transformeren van het bedrijf met als doel een streven naar een nieuw niveau van design, consistentie en ambitie. Mitab gelooft in de quote ‘morgen wordt het beter’. Omdat ze gelooft in verbetering en ontwikkeling, veranderd Mitab de hele tijd. Mitab houdt van wat ze doet. Dit is het ontwikkelen van producten met de intentie om vrijheid en gemak voor de gebruikers te creëren. Dit meubilair wordt in samenwerking met topdesigners ontwikkeld.