X-Table

Holmris X-Table is een zit-sta bureau met een handmatig verstelbare hoogte. X-Table is een stuk gereedschap dat plaats biedt aan meerdere werkhoudingen. X-Table gebruikt handmatig kinetische energie in plaats van elektriciteit voor het verstellen van de hoogte dat bespaart energie en houdt gebruikers actief

H4 

Holmris H4 is een 4 poots bureau dat als zit-sta bureau kan worden ingezet. Tafelblad afmetingen: 160 x 80, 180 x 80 en 200 x 80cm. Bovenblad van het bureau kan worden uitgevoerd in: Linoleum, laminaat en zwart gebeitst eiken. Frame is zwart.
Kabelgoot is inbegrepen. Verstelbare hoogte van 70 – 120 cm.

Milk 

Holmris MILK het elektrisch verstelbare design zit-sta bureau dat in elke omgeving past.

Het electrisch verstelbare Milk zit-sta bureau is een samenkomst van functie en design. De normale chaos van draden zijn in de binnenkant van het bureau georganiseerd en de inbouwdozen kunnen alles bevatten van een aquarium tot een penhouder. Milk is ontworpen voor alle Mac liefhebbers.

Gerrit 

Een Holmris Gerrit zit-sta bureau is ideaal voor de onderwijssector en moderne bedrijven. De collectie biedt vier modellen aan. De bureaus zijn ruimtebesparend, eenvoudig te verplaatsen en zeer slijtvast. Het bureau is o.a. electrisch in hoogte verstelbaar, 63-120 cm.

Genese 

Genese: Holmris Office heeft de handen ineengeslagen met ontwerpers Morten Voss en Christian Hedlund voor het design van Genese zit-sta bureaus. Genese is ontwikkeld gelet op de vraag naar creativiteit, functionalisme, elegantie en inspiratie voor een moderne kantooromgeving. Genese is ontwikkeld voor het kantoor van de toekomst, waarin het ontwerp en lay-out in een filosofie zijn samen gesmolten.

X12 

Holmris X12 is een elegant zit-sta bureau. U kunt kiezen uit handmatig of elektrische hoogte verstelling. Keuze uit diverse afmetingen (vanaf 120 cm breed) en bovenbladen in de volgende materialen: fineer, linoleum en laminaat.

Q20 

Holmris Q20 is een zit-sta bureau met elektrische hoogte verstelling.  Keuze uit diverse afmetingen (vanaf 120 cm breed) en bovenbladen in de volgende materialen: fineer, linoleum en laminaat.

Q10 

Holmris Q10 is een zit-sta bureau met elektrische hoogte verstelling. Frame van Holmris Q10 is zijn standaard leverbaar in kleuren: zwart, wit en aluminium zilver. Sommige modellen kunnen projectmatig worden voorzien van frame en poten in antraciet, chroom of geborsteld RVS

U-desk

Holmris U-desk is een zit-sta bureau met een verstelbare hoogte. De U-desk serie is ontworpen om de behoefte voor persoonlijke opslagruimte aan te passen en geeft een ‘’thuisgevoel’’ terwijl u aan het werk bent. Bovenbladen verkrijgbaar in zwart or wit Nano Soft laminaat. Lade kan worden uitgevoerd met front in wit / zwart Nano Soft laminaat, eiken, zwart eiken of walnoot fineer.