Swing & swing

Holmris SWING is een modulair, vrijstaand vergadereiland – verstelbaar in vorm volgens uw daadwerkelijke behoeften.Ontwerp: Martoni Design & Friends. SWING heeft een diameter van 300Ø cm en is leverbaar in 3 hoogtes – 110 – 160 – 190 cm. Past altijd in uw interieur, afhankelijk de mate van privacy u wilt hebben.

Click

Holmris Click is een Online Laptop Centrum. Ontworpen door: Møller-Jensen & Heger innovation and Design. Het ontwerp van CLICK is eenvoudig in design en gekozen materiaal, om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van een werkplek.

Free & free high

Holmris FREE & FREE HIGH is een collectie modulaire loungemeubels. Ontwerp: Martoni Design & Friends. Free is een modulair banksysteem met rechte lijnen, minimalistische en kubistische design dat makkelijk bij moderne interieurtaken past. FREE heeft de afmetingen: 90Lx90Bx65H cm en FREE High afmetingen 130 cm in hoogte kan functioneren als akoestische in-kamer vergaderruimtes’’.

Pit Stop

Holmris PIT STOP is een royaal ‘’room in the room’’ meubel met eindeloze opties
Pit Stop kan worden ingezet als Vergaderruimte – Café – Garderobe – IT plek – Onderwijs doeleinden – Rustige ruimte – en meer

Wing

Holmris wing kan worden ingezet als ontmoetingsplek: Vergadertafel, lezingen of receptiebalie als ontmoetingsplek. Design: Martoni Design & Friends Het Wing bureau heeft een futuristisch en minimalistisch design dat de rechte lijnen in kantoor verbreekt.

BOX1

De BOX1 is speciaal ontworpen voor korte telefoongesprekken. De ruimte binnen de box geeft u de mogelijkheid privégesprekken te voeren zonder gestoord te worden.

IGLOO

Het innovatieve ontwerp van Igloo biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van privéruimtes. De Igloo is uitermate geschikt als privéruimte voor vergaderingen en als stille werkplek.