Yoga PUR werkmat

De Matting Yoga PUR is een vloermat ontworpen voor de werkomgeving. De mat heeft een gebobbelde bovenkant. De bovenkant geeft buitengewone verlichting bij staand werken, bijvoorbeeld achter een zit-sta bureau. Het gebobbelde oppervlakte stimuleert namelijk een verhoogde bloedcirculatie en zorgt voor comfort. De Yoga PUR mat is keurig ontworpen met schuin afgewerkte randen. Zo neemt de kans dat u struikelt af. U verschoont deze vloermat makkelijk met een bezem, stofzuiger of reinigingsmiddel. Door het gebruik van deze mat staat u comfortabeler achter uw zit-sta bureau.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Matting Yoga PUR werkmat Nordic Office Furnitur
Matting Yoga PUR werkmat Nordic Office Furnitur
Matting Yoga PUR werkmat Nordic Office Furnitur
Matting Yoga PUR werkmat Nordic Office Furnitur

Nordic Office is onderdeel van Project Meubilair. Een van de beschikbare merken heet Matting. De slogan van Matting luidt ‘Feel good at work’! De meeste mensen brengen de helft van de uren die ze niet slapen door op de werkvloer. Daarom is het extra belangrijk dat u zo effectief mogelijk werkt met gezonde middelen voor uw lichaam. Matting besteedt bijzondere aandacht aan fitheid op kantoor.

Onderzoeken laten zien dat u honderden extra calorieën kunt verbranden per dag. U hoeft alleen maar staand te gaan werken. Staan op de werkvloer verlaagt de risico’s op diabetes en een te hoge bloeddruk. Matting stimuleert werkgevers en werknemers met sta-matten voor zit-sta bureau’s.